Monday, January 31, 2011

MEREKA YANG BERHATI MULIA


Alhamdulillah aku menerima satu lagi sokongan yang sungguh bermakna daripada mereka yang sudi berkongsi rasa membaca pengalamanku sebagai HIV positif.

Terima kasih dan jazakallah khier... si semut yang comel. Moga Allah merahmatimu atas kemuliaan dan keprihatinmu terhadap sesama insan.

Sebagai tanda menghargai dan dokumentasi, aku berkongsi sokongan dan doa ini bersama insan-insan lain yang melalui penderitaan yang sama dan sesiapa saja yang sedang berdepan ujian Allah.  


Assalammualaikum...

Tertampil nyer aku dientry kali ini....
sebab nk kongsi sesuatu dgn kawan3,pengfolow bl0g semut.....
tetang blog seorang insan yg agak tabah

  • Penemuaan aku bermula dgn mengomen entry si Mata kucing teman rapat ku...about entry yg berkisahkan anakbuahnyer nk pergi tgk justin bibir...,,sedang aku nk comment terjumpa plk blog AHP..
  • Lansung...aku meneruskan bacaan aku.....pejam celik pejam celik tb pukul 5ptg.....sampai aku terlupa akan ayah ku tunggu dibawah utk menjemput ku pulang....
  • akhir kata dari ku insan kerdil...."kunjungi la blog Aku HIV Positif....kerana insan ini amat tabah dgn dugaan yg ALLAH S.W.T beri pada nya... dan aku juga berdoa..yg beliau akan sentisa kuat+tabah+sabar+tawakal dan sentiasa positif..amin...
  • walaupon aku tidak mengenalinya..tp sejak membaca blog nya aku makin rasa dekat dgn nya....

apa3 pon...salam rindu dari bumi tuhan...utk semua pembaca blog n kawan3...